KAS NAUJO?

Namų apsaugą kaip ir atostogas- planuokite iš anksto
2020-02-08 16:39:52

Vasara - kelionių metas, kai vis mažiau laiko praleidžiama namuose, savaitgalio išvykoms renkamasi nuo miesto šurmulio nutolusios poilsiavietės, o lietuviškas pajūris vis dažniau iškeičiamas į egzotinių šalių atokaitą. Tik laiko klausimas, kada į vagišių akiratį pateks be priežiūros ilgesniam laikui palikti neapsaugoti namai, todėl dar 
planuojant kelionę, derėtų neužmiršti tinkamai pasirūpinti savo namų saugumu.

"G4S Lietuva" atstovas patarė atidžiai pasirūpinti savo būsto apsauga. „Vagims visiškai nesvarbu, ar jūs kelioms dienoms išvykstate į sodą užmiestyje, ar keletui savaičių skrendate prie Viduržemio jūros. Kaip rodo statistika, didžioji dalis ilgapirščių nuosekliai planuoja nusikaltimą ir stebi pasirinktą objektą. Todėl jei gyvenamasis būstas nėra saugomas saugos bendrovės, būtina savarankiškai imtis tam tikrų veiksmų“, – teigė V. Kšanas.

Didžiausia saugos sprendimus teikianti kompanija „G4S Lietuva“ skatina gyventojus neatidėlioti ir tinkamai pasirūpinti savo namų apsauga, drąsiai investuoti į apsaugos priemones, jog vėliau netektų patirti didelių materialinių nuostolių.

Skaityti daugiau


G4S LIETUVA
Gaukite GERIAUSIĄ apsaugos pasiūlymą!
Tel.: 1691 ; +370 619 96 112


NAUJAUSI. MENIU